Main menu

Sportdorp Stynsgea gaat van start. Ons grootste belang is “duurzaamheid na twee jaar” voor infrastructuur, scholen en samenwerking verenigingen in Stynsgea en mogelijk Surhuizum te optimaliseren en te waarborgen. 
 
Vanuit de behoeftepeiling zijn een aantal activiteiten naar voren gekomen. Voor elke doelgroep proberen we steeds in elke periode iets te organiseren. Zo starten we vanaf april met skeeleren, start to run en stoelgymnastiek. 
 
Iedereen kan zich nu al via de website van sportdorp Stynsgea, www.sportdorpstynsgea.nl, registeren en opgeven voor deze activiteiten. Degene die deze activiteit in de behoeftepeiling had aangegeven krijgt ook nog via de mail een persoonlijke uitnodiging om zich op te geven. Mocht het via de website niet lukken dan is opgave bij een van de stuurgroep leden ook mogelijk. Wij willen de drempel graag zo laag mogelijk houden. 
 
Echter om te weten hoeveel personen er mee doen is het belangrijk dat deelname vooraf wordt 
aangegeven. Het is dus niet verplicht om alle lessen van een activiteit te volgen, maar opgave/aanmelding is wel verplicht. Opgave is via de site mogelijk vanaf drie weken voor aanvang van de activiteit. Via flyers, reclameborden en onze site wordt de activiteiten aangekondigd. 
 
Wij hopen op veel deelname, want ‘Bewegen bindt’.